Sikker betaling online

PCI-DSS 12 sikkerhedskrav

Malinglagersalg.dk benytter ePay som betalingspartner og Teller som indløsningspartner. Epay er certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Dette omfatter bl.a. følgende 12 krav:

 • Krav 1: du skal sikre, at din virksomhed installerer og vedligeholder en firewall, der beskytter jeres kortdata 
 • Krav 2: du må ikke benytte standardindstillinger til systempasswords og andre sikkerhedsparametre
 • Krav 3: du skal beskytte jeres kortdata 
 • Krav 4: du skal kryptere kortdata, som I sender over åbne offentlige netværk
 • Krav 5: du skal benytte antivirus-software og opdatere den jævnligt
 • Krav 6: du skal udvikle og vedligeholde jeres sikkerhed i systemer og applikationer løbende
 • Krav 7: du skal begrænse adgangen til kortdata i forhold til forretningsbehovet, så færrest muligt kan komme til dem 
 • Krav 8: hver bruger af jeres computernetværk skal have et unikt ID 
 • Krav 9: færrest muligt skal have fysisk adgang til kortdata
 • Krav 10: du skal overvåge al adgang til jeres netværk og kortdata
 • Krav 11: du skal foretage jævnlige test af sikkerhedssystemer og processer
 • Krav 12: du skal opretholde en stram sikkerhedspolitik
 
 

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres på malinglagersalg.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshoppen, som er godkendt af Teller A/S. Malinglagersalg.dk anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt, at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Malinglagersalg.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger vil blive efterforsket og evt. politianmeldt! Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Malinglagersalg.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.


50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:30 200 250

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev