Betaling med Dankort / Elektron

JP Farver (www.malinglagersalg.dk) modtager betaling med Dankort / Elektron. Dataforbindelsen med betalingsgatewayen er sikret vha. SSL således at tredjeparter ikke har mulighed for at aflæse oplysninger om betalingen eller oplysninger af personlig art. JP Farver (www.malinglagersalg.dk) samarbejder med Teller og Nets om betalingsløsningen. Når du bestiller en vare online, så bliver pengene først trukket, når varen er ekspederet og klar til at blive sendt af sted.

Varelevering inden for 2 hverdage

Under normale omstændigheder, samt under forudsætning af at varen er blevet bestilt tidligt på dagen, vil leverancen blive sendt inden for 2 hverdage. Levering til Fyn, Jylland og Øer kan dog tage længere tid. Vi kører ud med varer i egne biler og afleverer varen på den aftalte adresse inden for normal arbejdstid (kl. 10-18). Hvis varen ikke kan afleveres pålægges ekstra forsendelsesgebyr. Pengene trækkes først fra kreditkortet, når ordren er behandlet og klar til afsendelse.

Levering til kantsten på gadeplan

Vi leverer dine varer til døren i gadeplan - og således inkluderer fragtprisen ikke opbæring til lejlighed eller et rum indenfor. Det er ikke muligt at tilkøbe denne ydelser, og vi opfordrer derfor kunderne til at være hjemme, når varen leveres. Hvis det nævnes i kommentarfeltet, så vil vi tage kontakt en time før leveringen finder sted.

Prisen for levering afhænger af stedet i landet. Inden for Storkøbenhavn samt andre nærtliggende byer post nr. 1000 - 2970 koster levering 0 kr. Andre postnumre og i resten af landet koster det 499 kr. i fragt. Der er dog fragfri levering i hele landet ved køb over 2500 kr. Fragtomkostningerne inkluderer ordrehåndtering, ekspedering, pakning og levering til den aftalte adresse.

Levering uden for Sjælland

Levering til Fyn, Jylland, Færøerne, Grønland, Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af vores målsætning om levering inden for 2 hverdage. Levering kan dog lade sig gøre, men du vil i dette tilfælde modtage en særskilt e-mail med evt. ekstra leveringsomkostninger og leveringstid. Vær opmærksom på at der opkræves et færgegebyr på 200 kr. for levering til øer, der ikke er brofaste med Sjælland.

2 års reklamationsret

JP Farver (www.malinglagersalg.dk) yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede brug. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles pr. mail eller telefonisk indenfor rimelig tid. Varen kan efter aftale returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager, som skyldes enhver fejl på produktet , betaler vi returneringsomkostninger. Viser der sig ingen fejl på produkter, betales disse omkostninger af køber.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

JP Farver (www.malinglagersalg.dk)
Frederikssundsvej 184
2700 Brønshøj
Tlf./fax. 38 60 49 49
Email: info@jplagersalg.dk 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil evt. refusion kan foregå, kopi af forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Minimumskøb på 600 kr.

Malinglagersalg drives som et lagersalg, hvorfor det ikke er muligt at bestille små kvantiteter. I tilfælde af småkøb henviser vi til vores butikker.

14 dages fortrydelsesret

Der ydes 14 dages returret på varerne (indfarvet maling, som er tonet korrekt efter din anvisning tages ikke retur) regnet fra den dag, de modtages. Hvis Du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (incl. porto og ekspedition) til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres på malinglagersalg.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshoppen, som er godkendt af Teller A/S. Malinglagersalg.dk anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt, at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Malinglagersalg.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger vil blive efterforsket og evt. politianmeldt! Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Malinglagersalg.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.


50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:30 200 250

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev