Farvekort og toning af maling

For at få maling og træbeskyttelse i farver kræver det, at du har fundet din farve. Når du har fundet farven noterer du simpelthen farvekoden i kommentarfeltet i forbindelse med køb. Vær opmærksom på, at særlige farver kan koste et ekstra gebyr samt at der ikke er returret på tonede produkter, da de betragtes som specialfremstillede.

Du kan finde din farve vha. en af følge metoder:

  1. Farvekort
  2. Recepten (farvekoden)
  3. Farveskanner
 

1. Brug farvekortet

Hos JP Lagersalg anbefaler vi vores kunder at komme forbi butikken og give sig god tid til at bladre igennem farvekortene for at finde den ønskede farve. Kortene findes i forskellige varianter med diverse baggrundsmaterialer og temaer.

Brug et farvekort til at finde din ønskede farve

2. Send recepten / farvekoden

Hvis du allerede har brugt maling med den ønskede farve, så kan du nøjes med at sende os farvekoden. Når vi har denne kode, så kan vi let blande den samme farve. Farvekoden er en kombination af tal og bogstaver (f.eks. S 2050-G30Y). Det er ikke tilstrækkeligt med navnet på farven, da navnene udskiftes med jævnlige mellemrum. Hvis du er i tvivl, så gå videre til metode nr. 3.

3. Brug af farveskanner

Kom forbi en af butikkerne og medtag et stykke papir med din udvalgte farve. Så lægger vi det i farveskanneren, der med høj nøjagtighed identificerer farvekoden


50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:30 200 250

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev