Leveringsbetingelser

Varelevering inden for 2 hverdage

Under normale omstændigheder, samt under forudsætning af at varen er blevet bestilt tidligt på dagen, vil leverancen blive sendt inden for 2 hverdage. Levering til Fyn, Jylland og Øer kan dog tage længere tid. Vi kører ud med varer i egne biler og afleverer varen på den aftalte adresse inden for normal arbejdstid (kl. 10-18). Hvis varen ikke kan afleveres pålægges ekstra forsendelsesgebyr. Pengene trækkes først fra kreditkortet, når ordren er behandlet og klar til afsendelse.

Levering til kantsten på gadeplan

Vi leverer dine varer til døren i gadeplan - og således inkluderer fragtprisen ikke opbæring til lejlighed eller et rum indenfor. Det er ikke muligt at tilkøbe denne ydelser, og vi opfordrer derfor kunderne til at være hjemme, når varen leveres. Hvis det nævnes i kommentarfeltet, så vil vi tage kontakt en time før leveringen finder sted.

Prisen for levering afhænger af stedet i landet. Inden for Storkøbenhavn samt andre nærtliggende byer post nr. 1000 - 2970 koster levering 0 kr. Andre postnumre og i resten af landet koster det 499 kr. i fragt. Der er dog fragfri levering i hele landet ved køb over 2500 kr. Fragtomkostningerne inkluderer ordrehåndtering, ekspedering, pakning og levering til den aftalte adresse.

Levering uden for Sjælland

Levering til Fyn, Jylland, Færøerne, Grønland, Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af vores målsætning om levering inden for 2 hverdage. Levering kan dog lade sig gøre, men du vil i dette tilfælde modtage en særskilt e-mail med evt. ekstra leveringsomkostninger og leveringstid. Vær opmærksom på at der opkræves et færgegebyr på 200 kr. for levering til øer, der ikke er brofaste med Sjælland.

Returnering af uåbnede standardvarer

Uåbnede varer kan returneres til fuld pris, således at man ikke risikerer at ligge inde med ubenyttede varer. Returnering omfatter kun standardvarer dvs. ikke tonet maling. 

Mimumumskøb på 600 kr.

Malinglagersalg drives som et lagersalg, hvorfor det ikke er muligt at bestille små kvantiteter. I tilfælde af småkøb henviser vi til vores butikker.

14 dages returret

Efter købet har du 14 dage til at fortryde købet og returnere varene til fuld refundering af salgsprisen. Dette omfatter ikke varer, hvor emballagen er brudt - eller varen er beskadiget. Det omfatter heller ikke produkter, der er speciallavede, hvilket f.eks. gælder alt tonet maling.


50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:30 200 250

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev