Vægmaling

Der er 18 varer.
Vejledning til valg af vægmaling
Til afdækning af fodlister, paneler, dørgerigter, gulve og...
Mere

varer sidevis

varer sidevis

Vejledning til valg af vægmaling
Til afdækning af fodlister, paneler, dørgerigter, gulve og stikkontakter tilbyder vi afdækningspap og –plast samt naturligvis malertape i forskellige bredder. Til udglatning og reparation af væggen før malerarbejdet har vi en række fuge- og spartelmasse-produkter fra Yunik og Polyfilla samt det nødvendige tilbehør i form af sandpapir, spartler og slibeklodser.

Vi anbefaler Color 5 Vægmaling til maling af vægge og lofter i opholdsrum såsom stuer og værelser. Hvis du netop har opsat nyt filt eller glasvæv anbefaler vi dog at bruge Yunik Vægmaling 7. Til køkkener anbefaler vi Yunik Vægmaling 20, der med sin høje glans reflekterer lyset meget og dermed er ganske let at rengøre.

Se evt. vores vejledning til 1) optimalt valg af vægmaling, 2) valg af glansfaktor samt 3) til at bestemme den nødvendige mængde maling i forhold til rummets størrelse.

Toning af vægmaling
Hvis du ønsker maling i en særlig farve, så klik her for at læse mere om toning af maling.

Miljøvenlige produkter
Alle vores produkter er mærket med MAL 00-1, hvilket betyder, at de blandt de mest skånsomme inden for malerkategorien. Yunik Vægmaling 7 og 20 er dog særligt miljøvenlige produkter. De er miljømærket med EU-Blomsten, der omtrent svarer til det velkendte nordiske Svanemærke.


 

50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:30 200 250

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev