Udendørs maling

Der er 14 varer.

Træbeskyttelse - 2x5 L kun 698,-
Til beskyttelse af træværket har vi Color...

Mere

varer sidevis

varer sidevis

Træbeskyttelse - 2x5 L kun 698,-
Til beskyttelse af træværket har vi Color Vandbaseret Træbeskyttelse med en holdbarhed på hele 10 år. Produktet er vandbaseret og sikrer god dækning af dit træværk i mange år. Ring eller kontakt os på mail, hvis du ønsker farvet træbeskyttelse - så toner vi efter dine ønsker uden merpris.

Før du maler træværket anbefaler vi, at du fjerner alger og snavs med Yunik Facade Cleaner. Hvis træværket er udpint eller særlig udsat for vind og vejr, så er det vigtigt, at det også får en omgang med Yunik Grundingsolie, der trænger ind i træets porer og hæmmer vækst af mug og svamp. Vær opmærksom på specielle grundingsolier til hhv. ædeltræ og nåletræ. 

Vedligeholdelse af terrasser
Da træværket i en terrasse er udsat for vejr og vind, anbefaler vi, at du bruger Yunik Træolie til at give træet en transparent og beskyttende overflade. Husk grundig rengøring før du går i gang - samt at tørre overskydende olie væk for at undgå lakdannelse. 


 

50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:35 42 48 06

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev