Filt & Spartel

Der er 36 varer.
Valg af spartelmasse og filt
Til udfyldning af samlingerne mellem gipspladerne samt som god allround...
Mere

varer sidevis

varer sidevis

Valg af spartelmasse og filt
Til udfyldning af samlingerne mellem gipspladerne samt som god allround spartelmasse anbefaler vi Yunik Letspartel M, der kan lægges i 2-3 mm på gipspladerne. Hvis du har behov for et tykkere lag, så kan du anvende den grove variant. Hvis du skal spartle i badeværelset, så husk at anvende spartelmasse til vådrum (se Vådrumsmaling).

Til at forlime den slibede overflade anbefaler vi Yunik Forankringsgrunder. Efterfølgende benyttes Impra Vævklæber som klæbemiddel til filten. For at sikre det bedste resultat anbefaler vi Armerings Glasfilt, som er varmebehandlet og dermed mere robust.

Værktøjer og tilbehør
Fyld spartelmasse på væggen med en af vores spartler, der fås i varierende bredde. Til slibning af spartelmassen anbefaler vi et slibebræt med forlængerskaft – alternativt kontakt os for at leje en girafsliber. Til at skåne hjørnerne benyttes en hjørneprofil i hård plast.


 

50 års erfaring med salg af maling

50 års erfaring med salg af maling

MalingLagersalg.dk har butik på Slagelsegade på Østerbro. Vi har lang erfaring inden for rådgivning og salg af maling til private og professionelle.
 

» Se adressen  

Kontakt os

I tvivl om et produkt? Du er velkommen til at ringe eller sende en mail.

Telefon:30 200 250

Kontakt vores hotline

Nyhedsbrev